AKDENİZ’İN SAKLI CENNETİ HATAY’A 6 PLAJ

AKDENİZ’İN SAKLI CENNETİ HATAY’A 6 PLAJ

Depremin yaralarını saran Hatay, yeniden ihya ve inşa çalışmaları kapsamında her alanda gelişmeye devam ediyor. Bu bağlamda, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından bölgedeki turizmi canlandırmak amacıyla 4 ilçede toplam 6 yeni plaj alanı oluşturuluyor.
Akdeniz’in saklı cenneti olarak bilinen Hatay, el değmemiş doğasıyla ziyaretçilerini ağırlarken, turizmin gelişmesine yönelik projeler de hızla ilerliyor. İl genelinde yapılan tespit çalışmalarının ardından Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki kıyı estetiğini artırmak ve vatandaşların sahilde daha konforlu vakit geçirebilmeleri amacıyla HBB ekipleri yoğun bir çalışma yürütüyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, plaj alanlarında duş ve WC alanları konuşlandırılırken, şemsiye ve şezlonglar yerleştirildi, ayrıca yeşillendirme çalışmaları da yapıldı.
HBB yetkilileri, Hatay’ın her alanda yeniden inşa edilmesi ve turizmin canlanmasına katkı sağlayacak projelerin devam edeceğini belirterek, vatandaşların sahil ve kıyı şeritlerinde daha konforlu vakit geçirebileceklerini ifade etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.