BİR GÜNDE 8 KİŞİ AVUKATLIK CÜBBESİ GİYDİ

BİR GÜNDE 8 KİŞİ AVUKATLIK CÜBBESİ GİYDİ

Antakya Adliyesi’nde hukuk fakültesi mezunu 8 genç, mesleğe adım attı.

Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Zihniyet Bozoğlan, Barış Barutçu, Meryem Atlamaz, Dudunur Devam, Hasan Erkam Yıldız, Saime Gazneli, Muhammed Furkan Bayrakçıoğlu ve Berna Ek Hatay adliyesinde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını Baro Başkanımız Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.

 Zihniyet Bozoğlan’a cübbesini Av. Suat Özgül, Barış Barutçu’ya cübbesini Av. Hasan İlhan Barutçu, Meryem Atlamaz’a cübbesini Av. Erman Solağan, Dudunur Devam’a cübbesini Av. Murat Tiryaki, Hasan Erkam Yıldız’a cübbesini Av. Suat Özgül, Saime Gazneli’ye cübbesini Av. Seyhan Şahin, Muhammed Furkan Bayrakçıoğlu’na cübbesini Av. Hasan İlhan Barutçu ve Baro başkanımız Av. Cihat Açıkalın, Berna Ek’e cübbesini Av. Mehmet Dağ, Av. Ali Ercan Özen ve Av. Cansel Kar giydirdi.

Törene Genel sekreterimiz Av. Oya Mıstıkoğlu, meslektaşlarımız ve yemin eden meslektaşlarımızın aileleri katıldı.Başkanımız Av. Açıkalın yemin eden meslektaşlarımızı kutladı ve başarılar diledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.