UMUDA ADIM ADIM ANTAKYA!

UMUDA ADIM ADIM ANTAKYA!

Market ve manavda fiyatlarının yüksek olması vatandaşları semt pazarına yöneltti.

Antakya’ya bağlı Narlıca Mahallesinde Pazar günleri kurulan “Narlıca Semt pazarı” 6 şubat deprem sonrasında en erken açan pazarlar arasında yer aldı.

Depremde evlerini kaybeden vatandaşlar, sığınacak yer olarak daha çok kırsal yerlere göç ederken semt pazarlarına da yoğun ilgi gösteriyor.

REKLAM ALANI

Çadır ve konteynır kentlerden Narlıca Mahallesindeki pazara akın eden vatandaşlar, market ve manavlardan fiyatların çok yüksek olmasından dert yanarak, pazarda fiyatların daha uygun olduğunu ileri sürdüler.

Yaşanan depremin ardından fırsatçıların her tarafı ticarete çevirdiğini anlatan vatandaşlar, market ve manavlarda fiyatların çok yüksek olduğu gibi denetimlerin de yetersiz olduğundan yakındılar.

Semt pazarlarında fiyatların daha uygun olduğunu öne süren vatandaşlar, Narlıca Mahallesindeki pazarda istedikleri her şeyi bulabildiklerini ifade ederek, “Hiç değilse köylülerimiz kendi ürettiğini satıyor. Bu nedenle de fiyatlar diğer yerlere göre daha uygun oluyor. Narlıca Mahallesindeki pazara Antakya, Defne ilçelerinin farklı mahallerinden vatandaşlar hem doğal ve taze olan ürünleri almaya geliyorlar” diye konuştular.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.