BAŞKAN YILMAZ BELEDİYE İŞÇİ (KHK) PERSONELİNE MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN YILMAZ BELEDİYE İŞÇİ (KHK) PERSONELİNE MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hizmet-iş Sendikası Hatay İl Başkanlığı ile yaptığı müzakereler neticesinde Belediye İşçi (KHK) Personellerinin hak ve alacaklarına zam yapıldığının müjdesini verdi. Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanlığı 6. Oturum ile neticelenen toplu iş sözleşmesi toplantısının ardından Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler. 

Ziyarete Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanı Ercan Salcan ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi. Ayrıca ziyarette AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen de eşlik etti. Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanı Ercan Salcan yaptığı konuşmada; “Antakya Belediyesi şirketi ile 696 KHK’lı şirket işçilerimiz arasında yapılan oturumlar neticesinde Toplu İş Sözleşmesi anlaşması sağlanarak tamamlanmıştır. Başta Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz olmak üzere, Başkan Yardımcılarımız Orhan Mursaloğlu, Engin Sözer, daire müdürlerimiz ve teknik ekip personellerimize ve oturumlar süresince emeği geçen tüm hizmetli arkadaşlara Hizmet İş Sendikası Hatay İl Başkanlığı yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.  Başkan Yılmaz ise yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Hizmet-iş Sendikası Hatay İl Başkanlığı yönetimi ile yapmış olduğumuz müzakereler neticesinde mutabakat sağlandı. 6. oturum neticesinde Belediye İşçi personellerimizin hak ve alacaklarında zam yapılması kararını aldık. Toplu İş Sözleşmesi imzalayacağımız Belediye İşçi personellerimizin aileleri ile birlikte sağlıkla harcamalarını temenni eder, hayırlı olmasını dilerim.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.