VOLKAN DEMİREL: “ÖNCELİĞİM HATAYSPOR”

VOLKAN DEMİREL: “ÖNCELİĞİM HATAYSPOR”

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel gündeme dair açıklamalar yaptı.
Volkan Demirel’e milli takımdan teklif gelmesi durumunda nasıl bir yol izleyeceği de soruldu.
Hatayspor’da yaptığı işlerle dikkat çeken Volkan Demirel, gündeme dair konuştu. Asistanaliz’e açıklamalar yapan Volkan Demirel’e Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve milli takımdan teklif gelmesi halinde nasıl bir yol izleyeceği de soruldu.
Volkan Demirel, Fenerbahçe’yi ayrı tutarak soruya şu cevabı verdi:
VOLKAN DEMİREL: “ÖNCELİĞİM HATAYSPOR”
“İlk önce gurur duyarım fakat olduğu zaman karar veririm. Önceliğim ise Hatayspor’u ayağa kaldırmak. Fenerbahçe haricinde ise bir teklif olursa buna şimdi cevap veremem. Bu sorunun cevabı şimdi verilemez. Yaşandıkça karar veriliyor fakat önceliğim burası.”
YURT DIŞINDA ÇALIŞMAK EN BÜYÜK HEDEFİM
Futbolculuk kariyerinin teknik adamlığına etkisi ve yurt dışı hedefinin sorulması üzerine Demirel, “Oyuncu 18 sene geriden izledim. 18 yıllık hafıza karşıma çıkıyor. Ben bir de çok not tutarım, yazarım. Şu an iyi gittiğimizi düşünüyorum. Yurt dışında çalışmak ise en büyük hedefim. Allah’ın izniyle yapabileceğimi düşünüyorum. Anı yaşayalım, yarın ne olacağını kimse bilmiyor. Kırmadan, dökmeden devam edelim” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.