Kaybettiği işitme cihazına yardımlar sayesinde kavuştu

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 2,5 yıl önce işitme cihazını kaybeden 7 yaşındaki İbrahim Erdem için düzenlenen yardım kampanyası sona erdi.

Kaybettiği işitme cihazına yardımlar sayesinde kavuştu

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 2,5 yıl önce işitme cihazını kaybeden 7 yaşındaki İbrahim Erdem için düzenlenen yardım kampanyası sona erdi. Tüm aramalarına rağmen işitme cihazını bulamayan Erdem ailesi maddi imkansızlık nedeniyle de yeni bir cihaz alamadı.Ailenin durumunun haberleştirilmesinin ardından ilçede düzenlenen yardım kampanyası sonucu İbrahim 2,5 yıl sonra işitme cihazına yeniden kavuştu. 

Baba Maif Erdem, yaptığı açıklamada, 19 Aralık İlk Kurşun İlkokulu tarafından Dörtyol Kaymakamlığının desteğiyle yardım kampanyası başlatıldığını anlatarak, “Dörtyol Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün de destek verdiği kampanya sonunda oğlum işitme cihazına kavuştu. Gelecek yıl okula gidebilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  Cihazına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşayan İbrahim Erdem de 2,5 yıldan bu yana kulağında olmayan cihaza yeniden

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.