ASRIN FELAKETİ ASRIN DAYANIŞMASIYLA ATLATILACAK

ASRIN FELAKETİ ASRIN DAYANIŞMASIYLA ATLATILACAK

“Asrın Felaketi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” kuruldu

Hatay’da yaşanan asrın felaketinin ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunması, her keşiden ihtiyaç sahiplerinin karşılanması ve deprem yaralarının sarılması adına “Asrın Felaketi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” Saffet Yurttagül başkanlığında kuruldu.

Adeta Hatay’ın özeti niteliğindeki dernek 6 Şubat’ın ardından ihtiyaç sahibi durumunda bulunan vatandaşlara yardım eli uzatarak yaraların daha çabuk sarılmasını sağlayacak. 

REKLAM ALANI

DERNEK YÖNETİMİNDE HER MESLEK GRUBUNDAN ÜYE BULUNUYOR

Hatay Fen Lisesi Okul Müdürü Yurdagül’ün başkanlığını yaptığı derneğin başkan yardımcılığını Mehmet Şanverdi üstlenirken diğer arkadaşlar yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluşuyor; “Mustafa Kocaoğlu, İbrahim Çolak, Nazım Çapa, Hasan Karaca, Cafer Almazoğlu, Orhan Tekinalp, Mehmet Alkaç, Mehmet Şanverdi, Figen Tuna, Özlem Turgut, Fatma Didar Alıcı, Mustafa Kural, 

Ahmet Aksoy.”Dernek Başkanı Saffet Yurdagül, dernekte her meslek grubundan üyenin bulunduğunu belirterek, temel amaçlarının depremle birlikte oluşan yaraları el birliği ile sarmak olduğunu kaydetti. Sivil inisiyatif alarak kurdukları dernek bünyesinde sık sık üyelerle bir araya geleceklerini ve depremzede hemşehrilerine yönelik yapılabilecek çalışmaları görüşeceklerini kaydetti. Öncelikle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı gibi ihtiyaçların karşılanacağını kaydeden Yurdagül, derneğin kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacağını da sözlerine ekleyerek tüm üyelere katkılarından dolay teşekkürlerini sundu.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.