KIRIKHAN’IN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

KIRIKHAN’IN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kırıkhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karakulak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Davut, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Hüseyin Tutar’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette, iki kurum arasındaki iş birliği, kültürel dayanışma ve yerel projeler üzerine önemli görüşmeler yapıldı. Dernek Başkanı Hüseyin Karakulak, ziyaret sırasında Kırıkhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özellikle kültürel mirasın korunması, bölgedeki yardımlaşma faaliyetleri ve sosyal projeler üzerine odaklanan derneğin, gelecekteki hedefleri hakkında detaylı bir sunum yaptı. 

TUTAR: SÖZ KONUSU KIRIKHAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR 

REKLAM ALANI

Bayındır Memur-Sen Başkanı Hüseyin Tutar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırıkhanlılar Derneği’nin faaliyetlerinin toplum üzerinde olumlu etkiler yarattığını ve bu tür sivil toplum kuruluşlarının önemini vurguladı. Tutar, Memur-Sen ailesi olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile son bulurken, iki taraf da gelecekte daha güçlü bir iş birliği içinde olacaklarını ifade etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.