BAŞKAN YALÇIN GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKAN YALÇIN GENÇLERLE BULUŞTU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın deprem felaketinin ardından gençlik buluşması kapsamında gençlerle yeniden bir araya geldi.Başkan Yalçın, 18-30 yaş arası gençler ile bir araya gelerek gençlerin sorularını cevapladı. İlçenin depremin ardından geçirdiği dönüşüm süreci ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda gençler de fikirlerini Başkan Yalçın’a aktardı.

BAŞKAN YALÇIN’DAN GENÇLERE TEŞEKKÜR

 Başkan Yalçın, programa katılan tüm gençlere teşekkür ederek programların devam edeceğini belirtti. Başkan Yalçın yaptığı açıklamada, “Gençlik Buluşması” faaliyetimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. 6 Şubat Deprem felaketi ardından ilk kez gerçekleştirdiğimiz programda 18-30 yaş arası gençlerimiz ile bir araya geldik.Onlar sordu biz cevapladık, ilçemiz hakkındaki projelerini tartıştık, ihtiyaçlarını dinledik. Geleceğimizi yönetecek gençlerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.