BAŞKAN YALÇIN’DAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

BAŞKAN YALÇIN’DAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede işlemleri tamamlanan vatandaşların hanelerine doğalgaz verilmeye başlandığını söyledi.

Diğer bölümlere de doğalgaz kutularının yerleştirilmeye başlandığını kaydeden Yalçın, vatandaşların yapmaları gerekenleri de yeniden aktardı. Başkan Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kurtuluş ve Tutlubahçe Mahallelerimizde büyük bir kısımda doğalgaz kutuları takıldı. Çamaltı Mahallesi’nde bildiğiniz gibi bina sayısı fazla olduğu için biraz öteledik ve binalara kutunun takılmasını sağladık. Çünkü abone sayısı daha fazla. Kutuları takılmış binalarımızın yapmaları gerekenler şu şekildedir; iç tesisatı yapan mühendis firmanın Aksagaz’a projeyi onaylatması gerekiyor. Proje onaylatma süresi 2 gündür. Proje onaylandıktan sonra abone olan vatandaşlarımızın güvence bedeli yatırması gerekmektedir. Belediyemizin 1. katında Aksagaz ofisi var. Orada yapabiliyorlar. Bu işlem tamamlandıktan sonra iç tesisatı yapan mühendis gaz açmak için Aksagaz’a başvuru yapıyor. Bu da haftada 1 kez gerçekleşiyor. Bu Cumartesi günü 14 eve de gaz vereceğiz. Şu ana kadar 6 haneye doğalgaz bağlanmış durumda. Şu an binaların önünde kutu varsa Çamaltı Mahallesi dahil olmak üzere bu kutularımızda doğalgaz mevcut. Gaz açma esnasında tüm yetkililerin hazır olması gerekiyor. Şu an tahmin ediyorum Çamaltı Mahallesi’nde 15 güne kadar tüm binaların kutuları takılmış olacaktır. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.