EFSANE MUHTAR HİZMETE DEVAM DEDİ

EFSANE MUHTAR HİZMETE DEVAM DEDİ

Altınözü ilçesinin tanınmış ve başarılı simalarından Kıyıgören Mahallesi’nin efsane muhtarı ve Altınözü Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır mazbatasını teslim aldı.

Boynuyoğun Mahallesi Muhtarı Abdo Kahraman ile birlikte mazbatalarını teslim alan Bayır, yerelde Kıyıgören’in, genelde ise Altınözü’nün tüm sorunlarının çözümü için enerjisinden hiçbir şey kaybetmediğini belirterek hizmete devam mesajını verdi.

HİZMETLERİ İLE KIYIGÖREN’İ KALKINDIRDI

Altınözü’nün en gözde mahallelerinden olan Kıyıgören’e büyük katkılar sağlayan, yol, su, elektrik, eğitim, sağlık başta olmak üzere mahallenin tüm eksiklerinin tamamlanmasını sağlayan efsane muhtar Sabahattin Bayır, 2 dönemdir sürdürdüğü Altınözü Ziraat Odası Başkanlığı görevinde de ilçede hizmet veren çiftçilerin tüm sorunlarının çözümüne destek verdi. Zeytinciliğin gelişiminde büyük pay sahibi olan Bayır, tüm çiftçilere babalık yaparak her daim destek vererek takdir gören bir performansa imza attı.Biz de Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Altınözü’nün sembolü olan efsane muhtar ve efsane Başkan Sabahattin Bayır’ı yeniden seçildiği muhtarlık görevinden dolayı kutluyor, çalışmalarında başarı dileklerimizi iletiyoruz.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.