BAKAN KURUM HATAYLILARA MÜJDE VERDİ

BAKAN KURUM HATAYLILARA MÜJDE VERDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hataylılara müjdeli haberi verdi.

Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Hatay’ımıza bağlı köylerde, depremden etkilenen vatandaşlarımıza tek katlı, yöresel mimariye uyumlu, depreme dayanıklı, modern konutlar teslim ediyoruz.” ifadelerinde bulundu. Bakan Kurum, Hatay’ın köylerinde yaşayan vatandaşlara, müjdeli haberi verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Kurum, Hatay’daki köylerde tek katlı, yöresel mimariye uyumlu, depreme dayanıklı, modern konutların hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.

“YARI YOLDA BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ”

REKLAM ALANI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “Devletimiz de hükümetimiz de çok güçlü. Bize güvenen hiçbir vatandaşımızı yarı yolda bırakmadık, bırakmayacağız. Hatay’ımıza bağlı köylerde, depremden etkilenen vatandaşlarımıza tek katlı, yöresel mimariye uyumlu, depreme dayanıklı, modern konutlar teslim ediyoruz. Gözünüz aydın, haneniz şen olsun.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.