GREV ÇADIRINA BALIKLI DESTEK

GREV ÇADIRINA BALIKLI DESTEK

Hatay Dörtyol’daki Yolbulan Metal 20 Haziran tarihinde Özçelik-İş Sendikası’nın öncülüğünde greve çıkan emekçilere Hatay Milletvekilinden anlamlı bir destek geldi.

Grevin 98.gününde Milletvekili Nermin Yıldırım ve eşi Sezer Kara, Yolbulan Metal emekçilerini ziyaret etti. Vekil Kara ve ailesi, yanlarında getirdikleri 800 kilogram balığı grevdeki emekçilere dağıttı.

Vekil Nermin Yıldırım Kara emekçileri greve çıktıkları günden bu yana ayrı zamanlarda olmak üzere haklı mücadelelerine destek vermek için dört kez ziyaret ettiğini ifade ederek, emekçilerin haklarını alana kadar desteklerinin süreceğini belirtti.

REKLAM ALANI

KARA GREV ÇADIRI ÖNÜNDEN İŞVERENLERE SESLENDİ

Vekil Kara, “Bugün eşimle beraber emekçileri ziyaret edip bir öğün de bizden olsun diyerek balık ikramında bulunmaktan mutluyuz. Buradan işverene sesleniyorum, bu işi fazla uzatmadan emekçilerin sesine kulak versinler ve bu işi mutlu bir şekilde sonlandırsınlar” dedi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ise yaptığı açıklamada, emekçilerin grev gibi zorlu bir süreçte yalnız bırakılmamasının maddi olduğu kadar manevi olarak büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Sayın vekilimiz her zaman yanımızda oldu. Olmaya devam ediyor. Verdikleri manevi destek ve balık ikramı için başta vekilimiz ve ailesi olmak üzere Abdullah Melek balıkçılık

Murat Yüksel, Ali Bıçak, Hasan Bıçak ve Serkan Güran’a şubem ve Yolbulan emekçileri adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.