KIZILAY ANTAKYA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

KIZILAY ANTAKYA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Ramazan ayının sonlarına doğru gelirken yardım çalışmalarını ara vermeden devam eden Türk Kızılayı Antakya Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocukları tespit ederek 90 çocuğa bayramlıklarını hediye etti.

Ramazan ayının başında büyük hedeflerle yola çıkan Şemsettin Günay’ın başkanlığını yürüttüğü Türk Kızılayı Antakya Şubesi, koyduğu hedefleri yüksek oranda gerçekleştirdi. Ramazan ayı boyunca gıda kolisi, hijyen paketi, ayni ve nakdi yardımlar, pide ve su dağıtımı gibi pek çok yardımın altına imza atan Kızılay ekipleri yardıma muhtaç çocukları da ihmal etmedi. İhtiyaç sahibi herkesin kapısını çalan Kızılay, bir gelenek olan yeni bayramlık kıyafetleri de çocuklara teslim etti.

90 ÇOCUĞA BAYRAMLIK KIYAFET

 Bayramlık geleneğini yıllardır sürdüren Türk Kızılayı Antakya Şubesi, her yıl yüzlerce çocuğa ulaşarak çocukların güzel bir bayram geçirmesini sağlamak amacıyla tüm ekipleriyle seferber oluyor ve çocuklara hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir anı bırakıyor. Hazırladığı çocuk paketleriyle binlerce çocuğa hediyeler ulaştıran Türk Kızılayı Antakya Şubesi ekipleri, 90 çocuğa yaptığı bayramlık yardımıyla da bayramın geleneği olan yeni kıyafetlerin bayram günü için hazır olmasını sağladı. Genç Kızılay Üyeleri, Kızılay Kadın Kolları ve gönüllüleriyle kapı kapı gezen Türk Kızılayı Antakya Şubesi ekipleri yaptıkları bayramlık kıyafet sürpriziyle çocukların yüzünde kocaman bir gülümse bıraktı.

GÜNAY: YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK 

Türk Kızılay Antakya Şube Başkanı Şemsettin Günay, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadıklarını belirterek, yardımların yıl boyunca devam ettiğini vurguladı. Günay, yaptığı açıklamada, “Anlaştığımız firmayla çocuklarımızın giyimlerini karşıladık.

Sosyal mesafe kurallarına uyarak burada çocuklarımızın da sokağa çıkma yasağının belli saat aralığında kaldırıldığı süreci ayarlayarak aileleriyle birlikte istedikleri kıyafetleri almalarını sağladık. Bu pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ailelerimizi yardımlarımızı sürekli olarak sürdürüyoruz. Bu bayramda da çocuklarımızın yüzünü güldürmekten başka çabamız olmadı. Kızılay ailesi olarak bu bize mutluluk veriyor, gurur veriyor” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.