ENERJİSA HATAYLILARA İŞKENCE Mİ YAPIYOR?

ENERJİSA HATAYLILARA İŞKENCE Mİ YAPIYOR?

Hatay’da deprem felaketinin ardından EnerjiSA firmasına yönelik şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Yeniden ayağa kalkma çabası içinde bulunan Hataylı vatandaşlar ya günlerce elektriksiz kalıyor, ya da elektrik aboneliği bir türlü gerçekleşmiyor. Üretemeyen vatandaş işyerini dahi kapatma noktasına gelirken, Hataylılar, EnerjiSA’nın vurdumduymaz tavırları nedeniyle sürekli zor durumlar yaşıyor.

BU SORUNA DUR DENİLMESİ İSTENİYOR

REKLAM ALANI

Konteyner kentlerde günlerde elektrikler gelmiyor. İşyerlerine ise sayaç takılmadan fahiş faturalar kesiliyor, üzerine de %54 gibi faiz oranları ekleniyor. Son olarak Altınözü’nde 80’den fazla esnafı etkileyen olayda esnaflar 25 Bin TL’lik fatura ve %54 faiz oranı il neye uğradıklarını şaşırmış durumda. Benzer durumlar kentin dört bir yanında deva ediyor. Altyapısı yerle bir olan, ancak depremden bu yana milyarlarca TL’lik altyapı yatırımının yapıldığı Hatay’da sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Hataylı vatandaşlar, yetkililerden sorunlarına çözüm bulmalarını istiyor. 

VATANDAŞ ELEKTRİK OLMADAN NASIL ÜRETECEK, NASIL YAŞAYACAK?

Hataylı vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını elektrik yardımıyla giderdiği konteyner kentler başta olmak üzere elektriğe dayalı işletmeler sık sık gerçekleşe elektrik kesintilerinden mağdur oluyor. Elektrik olmadan üretimin olamayacağını, buzdolaplarının çalışmamasından dolayı yiyecek içecek üzerine kurulu işletmelerin ürünlerinin bozulmasından dolayı kepenkleri erken kapattıklarını belirten vatandaşlar, EnerjiSA firmasının zulmünün bir an önce sona ermesini istediklerini dile getirdiler.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.