YUSUF MERT’E NEFES OLMAK İÇİN YARDIM TOPLUYORLAR

YUSUF MERT’E NEFES OLMAK İÇİN YARDIM TOPLUYORLAR

Yardım kampanyası gönüllülerinden Zeliha Bereket, Yusuf Mert ve hastalığı hakkında bilgiler vererek; “Yusuf Mert 10 aylık bebeğimiz, 8 aydır yoğun bakımda yatıyor, SMA hastası. Yusuf Mert bayramın ikinci günü ablasını lenf kanserinden kaybetti” dedi.

Aile bir evlat acısını yaşarken, ikinci evlat acısını yaşamasın diye gönüllü olarak yardımcı olduklarını ifade eden Zeliha Bereket “Biz az çok demden Yusuf Mert’in hayatını kurtarmak için mücadele ediyoruz. Ailemiz bir evlat acısı daha çekmesin, daha fazla üzülmesin, Yusuf Mert daha fazla acı çekmesin, sağlığına kavuşsun diye işimizi gücümüzü bıraktık burada kampanyaya katıldık. İnsanlarımız sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar, tek amacımız Yusuf Mert iyi olsun, ilaçları alınsın, Yusuf Mert’e nefes olalım başka bir şey istemiyoruz. Yardım standı her gün kuruluyor. Yusuf Mert iyi olana kadar çabalarımız devam edecek” diye konuştu.

Kampanyanın resmi bir şekilde yürütüldüğünü, Yusuf Mert’in vefat etmesi durumunda ise, toplanan yardımların SMA hastası diğer çocukların tedavilerine aktarılacağını kaydeden Bereket; “Şu an tedavi masraflarının 15’ini toplamış durumdayız. Daha fazla desteğe ihtiyaç var. Yardım toplarken, ‘Yusuf Mert vefat ederse bu paralar ne olacak?’ diye bize ok soruluyor. Şöyle açıklayayım, istemesek de eğer Yusuf Mert vefat ederse toplanan paralar, SMA hastası diğer çocuklarımızın tedavilerine aktarılacak. İnşallah Yusuf Mert’e nefes olacağımıza inanıyoruz ama olamazsak da yardımlar diğer çocuklarımıza gidecek. İnsanlar bunu bilerek yardımlarını yapabilirler” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.