KARA AİLESİNİN SULTANI DÜNYA EVİNE GİRDİ

KARA AİLESİNİN SULTANI DÜNYA EVİNE GİRDİ

Hatay’ın ve ülkemizin tanınmış ailelerinden MHP camiasına yıllarını veren Murat Kara’nın güzeller güzeli kızı Nisa Sultan, hayatını Kaçmaz ailesinin yakışıklı oğlu Mehmet Emre ile birleştirdi.

İstanbul’da boğaza nazır bir mekanda gerçekleşen düğün töreninde devlet ricali ve çok sayıda seçkin konuk Kara ve Kaçmaz ailelerini yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın gözlendiği düğün törenine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Vali Yardımcısı Salih Altun, Ankara Bölge Mahkemesi Cumhuriyet Savcısı Mustafa Sesli, Türkiye Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr. İmbat Muğlu, Türkav Hatay İl Sekreteri Burak Furkan Kaçar, MHP Antakya İlçe Başkanı Kadir Ertuğrul, Türk Sağlık-Sen Ankara Üniversiteler Başkanı Alparslan Cenk Kocabaş, Kara ailesinin avukatları Ayşe Çelik ve Serhat Tabanca, MHP Antakya İlçe Yöneticisi (Ateş Özel Güvenlik) İş Adamı Mehmet Ateş, İş Adamları (Teskon Mühendislik) Ali Altıbağ, Fehmi Taşkın, Seyit Battal Özel, (Nurdeniz İnşaat) Yılmaz Nurlu, Saadettin Aslan ve (Aslan Group) Sedat Aslan’ın yanı sıra çok sayıda özel davetli katılım gösterdi.

İŞ İNSANI MURAT KARA KIZININ DÜĞÜNÜNDE DUYGULANDI

REKLAM ALANI

Güzeller güzeli kızının en mutlu gününde duygusal anlar yaşayan iş insanı Murat Kara, kızının bir ömür boyu mutlu olacağına inandığı düğününe gelen konuklarıyla tek tek ilgilendi. Gece boyunca mutlulukları gözlerinden okunan genç çift ise düğün sonunda tebrikleri kabul etti.

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Nisa Sultan&Mehmet Emre Kaçmaz çiftine iki cihan saadeti, başta iş insanı Murat Kara olmak üzere Kara ve Kaçmaz ailelerine tebriklerimizi iletiyoruz. Hatay Meş’Ale Gazetesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.