Meşale Gazetesi

UFUK EĞİTİM-DER’E ZİYARET

AK Parti il Teşkilatı ve ilçe teşkilatı seçim ziyaretleri kapsamında Reyhanlı’da faaliyet gösteren Ufuk Eğitim Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

UFUK EĞİTİM-DER’E ZİYARET

AK Parti il Teşkilatı ve ilçe teşkilatı seçim ziyaretleri kapsamında Reyhanlı’da faaliyet gösteren Ufuk Eğitim Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan AK Parti Teşkilatı Ufuk Eğitim Derneği Başkanı Mustafa Şanverdi’yi çalışmalarından ötürü tebrik etti AK Parti Hatay Milletvekili Sayın Hüseyin Şanverdi, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çüter, Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Mehmet Hacıoğlu , Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Şaban Kurt , Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak katıldı.

KADIN KOMİSYONLARI

Ufuk Eğitim Derneğinden yapılan açıklama da “Ufuk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Mustafa Şanverdi derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.  Şanverdi Orta öğretim komisyonu olarak çocuklarımıza verilen eğitimlerden bahsetti. Derneğimiz bünyesinde 100 ortaokul çocuğumuzun eğitim gördüğünü ve ahlaklı nesil yetiştirme gayreti içerisinde olduğumuzu kaydetti. Bunun yanı sıra kadın komisyonu, esnaf komisyonu, evde karakter eğitim komisyonu gibi komisyonlarımızın çalışmalarından bahsetti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek konuşmalarına son verdi.”

ŞANVERDİ KONUŞTU

“Ak Parti Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’da konuşmasında şunları dile getirdi. Belediye başkanları bir kentin alt ve üst yapı gibi sorunları ile ilgilenirken Ufuk Derneği gibi kurumlar da bu yapılan hizmetleri koruyan ve sahiplenen nesil yetiştirme gayreti içerisinde olurlar dedi.Daha sonra Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ‘de yapılan çalışmalarımızı yakinen bildiğini ve takip ettiğini dile getirdi. Konuşması sırasında Venezuela’da Müslümanlara yapılan ırkçı saldırıyı kınadığını dile getirdi. Konuşmalarını tamamlayan katılımcılardan sonra karşılıklı hasbihal ile program nihayete erdirildi.” Paylaşımında bulunuldu.

HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.