ATSO HEYETİ KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU

ATSO HEYETİ KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Ankara’da CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konuğu oldu. Toplantıda Hatay’ın sorunları ve çözüm yolları görüşüldü.

 ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Çalışkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Şahutoğlu ile Rufail İğne’den oluşan heyet Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu makamında ziyaret etti.

Heyet, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na “Hatay’daki Sosyal, Ekonomik Gelişmeler ve İş Dünyasının Beklentileri” ile ilgili kapsamlı bir rapor sundu. Ziyarette Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na, ATSO’nun Coğrafi işaretini aldığı ürünlerden biri olan Samandağ Ney-i hediye edildi. ATSO ziyaretle ilgili açıklamasında, “Talep ve önerilerimizi büyük bir dikkatle dinleyen ve heyetimizi makamında ağırlayan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.