ÇİNÇİN’DEN SANATA TAM DESTEK

ÇİNÇİN’DEN SANATA TAM DESTEK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’da sanata ve spora tam desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Çinçin son olarak Uluslararası Antakya Film Festivali’nin Başkanı Mehmet Oflazoğlu ve Organizatörü Mehmet Serkan Sincan ile görüşme gerçekleştirdi. Bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Uluslararası Antakya Film Festivali’ne her yıl olduğu gibi bu yıl da destek olacaklarını kaydeden Çinçin, görüşmeyle ilgili açıklamasında; “Bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Uluslararası Antakya Film Festivali’nin Başkanı Mehmet Oflazoğlu ve Organizatörü Mehmet Serkan Sincan, Yönetim Kurulu Başkanımız Hikmet Çinçin’i ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında festivalle ilgili ayrıntılar üzerinde konuştular. Kendilerine bu değerli buluşma için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

ANTAKYA 12. ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİNİN FİNALİSTLERİ AÇIKLANDI

REKLAM ALANI

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla, Ansam Kültür Derneği ve Fotofilm işbirliği ile 18 – 24 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Antakya 12. Uluslararası Film Festivali” Hatay – Antakya’da gerçekleşecek. Festivalin ön jüri üyeleri; Eda Arısoy, Elçin As, İrem Siyahgöz, Leila Norouzi, Lokman Zor, Meral Özdemir, Muhammed Toprak, Oğuz Han Öztay, Semih Salman, Tuğçe Talkan bulunuyor. Uzun metraj, Kısa film, Belgesel, Animasyon ve Deneysel film kategorilerinde Altındefne ödülünü kazanmak için yarışacak filmler ödüllerini, 24 Ekim’deki kapanış töreninde açıklanacak ve kıymetli ödüller bu seneki sahipleri bulacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.