GÜL: DEFNE’DE SEÇİMİ AK KADINLAR BELİRLEYECEK

GÜL: DEFNE’DE SEÇİMİ AK KADINLAR BELİRLEYECEK

AK Parti Defne İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Gül, Defne’de 31 Mart seçiminin sonucunu AK kadınların belirleyeceğini söyledi.

Durmadan yorulmadan gerçek belediyecilik sloganı ile çalışmalarını sürdüren Başkan Gül, tüm AK Parti ilçe teşkilatındaki yol arkadaşlarına seslendi. Başkan Gül yaptığı açıklamada; “31 Mart’taki seçimin sonucunu sizler belirleyeceksiniz. Defne’de hizmet belediyeciliğinin mimarı sizler olacaksınız. Gökhan Köse başkanın seçimi kazanması için yapılacak bir yol var. Bu yol kapı kapı dolaşıp gönülleri kazanmalıyız. Defne hizmete susamış durumda. Bu hizmetler Defne’ye Cumhur İttifakı ile gelecek. Gökhan başkanın Defne için çok güzel projeleri olduğunu biliyorum. Şimdiye kadar mevcut belediyenin hiçbir şey yapmadığını gördük. 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacağız. Ben inanıyorum Defne bu sefer hizmet belediyeciliği ile buluşacaktır. Ben sizlere güveniyorum. Defne’nin sorunları hizmet belediyeciliği ile çözülecektir” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.