AKDAŞ’TAN GLOBAL İŞBİRLİĞİ

AKDAŞ’TAN GLOBAL İŞBİRLİĞİ

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş, Hatay’ın ayağa kalkışı sürecinde yerli kaynakların yanı sıra global ölçekte hizmet veren kuruluşlarla da görüşmeler gerçekleştiriyor.

Kaymakam Akdaş bu kapsamda dünyanın dört bir yanında gıda ve beslenme başta olmak üzere çok sayıda yardım faaliyeti gerçekleştiren RESEARCH DİRECTÖR GROUPE URD yöneticilerinden Francois Grunewald’ı makamında ağırladı. Aynı zamanda yazar olan ve dünyanın çeşitli bölgelerinden edindiği deneyimleri okuyucularıyla paylaşan Grunewald’a Hatay’ın deprem süreci ve daha sonrasında gerçekleştirdikleri çalışmaları aktardı. Görüşmede Antakya’nın deprem sonrası ihya ve inşa çalışmaları, bu çalışmalardaki yaşanılan tecrübeler, afete dirençli şehirlerin inşası ve risk azaltma konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Abdullah Akdaş ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Görüşmenin ardından kentin inşa çalışmalarına global desteklerin kazandırılması bekleniyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.