CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞI “ABDULKADİR ÖZEL”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞI “ABDULKADİR ÖZEL”

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, AK Parti davasına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikametten şaşmadan çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’ın menfaatleri söz konusu olduğunda tüm kapalı kapıları açabilen ve kentin yaşadığı yıkımın üstesinden gelinmesinde büyük payı bulunan Milletvekili Özel, Hatay’a kazandırılan hizmetlerde başrolü oynayanlar arasında yer aldı.

KENDİSİNİ HATAY’A DEĞİL TÜRKİYE’YE DE KANITLADI

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olan Milletvekili Özel, kendisini sadece Hatay’a değil Türkiye’ye kendini kanıtladı. Hatay için adeta Özel bir değer olan Milletvekili Özel, sadece Hatay’a değil 81 ile hizmet etmek için canla başla çalışıyor. Vekil Özel gerek aile gerek sosyal yaşantısından ödün vererek kendini hizmete adamış bir Türkiye sevdalısıdır.

REKLAM ALANI

DERDİ PARA VE MAKAM DEĞİL HATAY’DIR

Milletvekili Özel’in isminin, siyasi hayatı ve mesleki hayatı boyunca hiçbir gün para ile yanyana anılmaması da tertemiz bir kariyere sahip olduğunu gösteriyor. Vekil Özel’in ne ihale işleriyle uğraşanlarla ne de ticaret yapanlarla işi olmadığı tüm kamuoyu tarafından biliniyor. Abdulkadir Özel “Benim davam mazlumun sesi olmak diyerek ülkem vatanım milletim düsturuyla Hatay’ın ayağa kalkması için çalışmalarını vatan, millet, Hatay bilinciyle sürdürüyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.