HATAY’IN KİMYONOĞLU GİBİ DÜRÜST İSİMLERE İHTİYACI VAR

HATAY’IN KİMYONOĞLU GİBİ DÜRÜST İSİMLERE İHTİYACI VAR

Yüzyılın afetini yaşayan ve kentin %80’ini yok eden deprem süreci işinin ehli, başarılı iş insanlarından birisi olan İnşaat Mühendisi Hüseyin Kimyonoğlu gibi isimleri daha da ön plana çıkardı. 30 yılı aşkın meslek hayatına ailesinden devraldığı dürüstlük mirasıyla birlikte yıkılmaz binlerce yapı sığdıran Hüseyin Kimyonoğlu, kentin şu dönemde en fazla ihtiyacı olan dürüst ve ahlaklı yönetici arayışında odak nokta oldu. Kimyonoğlu’nun ardında bıraktığı yıkılmayan yüzlerce binadan burunları dahi kanamadan kurtulan vatandaşlar, Kimyonoğlu’na teşekkür ederken, Hüseyin Kimyonoğlu’nun Hatay için aranan isim olabileceğini de belirttiler.

AYNI BİNALAR YENİDEN HAYAT BULDU

Yapılarının çoğu depremden hasarsız olarak veya az hasar alarak kurtulan Hüseyin Kimyonoğlu’na minnettar olan vatandaşlar, geride kalan 8 aylık süreçte evlerini tadilat ederek yeniden yaşamlarını sürdürüyor. Hatay’ın tanınmış ailelerinden olan Kimyonoğlu ailesinin başarılı üyesi olan İnşaat Mühendisi Hüseyin Kimyonoğlu’nu Hatay’da başkanlığa uygun gören vatandaşlar, siyaset üstü olarak niteledikleri başarılı, çalışkan ve dürüst kimliğiyle tanınan Kimyonoğlu’nun bulunduğu partinin seçimi açık ara kazanacağına inandıklarını belirttiler.

HATAY’A KALİTEYİ KİMYONOĞLU GETİRİR

%80’i yok olan kentte kaliteli yapıların elzemliği bir kez daha gün yüzüne çıkarken vatandaşlar, Hatay’da önümüzdeki süreçte de yaşanması muhtemel depremlere karşı kaliteli yapı stoğu oluşturmanın öncelikli mesele olduğunu kaydettiler. Bu alandaki tartışmasız başarısı ile adını duyurmayı başaran Kimyonoğlu’nun başkan olması halinde Hatay’ın emin ellere teslim olacağını kaydeden vatandaşlar, İnşaat Mühendisi Hüseyin Kimyonoğlu’nu bu makamlara layık gördüklerini de ifadelerine eklediler.Siyasi partilere çağrıda bulunan vatandaşlar, aranan profilin uzakta olmadığını, Hüseyin Kimyonoğlu’nun şu an Hatay’a en yararlı isim olduğunun altını çizdiler.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.