İSKENDERUNSPOR 4, MARDİNSPOR 0

İSKENDERUNSPOR 4,  MARDİNSPOR 0

2021-2022 Sezonu (U-19) Gelişim ligine ülkemizin çeşitli illerinde yapılan karşılaşmalarla start aldı. Geleceğe yatırım yapan İskenderun Spor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın gençleri (U-19) Gelişim liginin ilk haftasında Mardin 1969 Spor’u 4-0 yenerek Turuncu Mavili camianın yüzünü güldürdü.

Gelişim ligine katılan İskenderun Spor Akademik Futbol takımı, ligin ilk haftasında 5 Temmuz dış sahasında Mardin 1969 Spor’u konuk etti. Mehmet Faruk Koçak, Abdullah Sürücü ile Metin Lek hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı çok sayıdaki spor seven ve futbolcu aileleri de yakından takip etti. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısını İskenderun Spor 37. dakikada Mustafa Yılmaz’ın attığı golle Mardin 1969 Spor karşısında 1-0 önde kapattı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da saha üstünlüğünü elinde bulunduran ev sahibi İskenderun Spor, günün başarılı futbolcularından Mustafa Yılmaz ile farkı giderek arttırdı. Turuncu Mavililer, 62 ve 66. dakikalarda Mustafa Yılmaz’ın attığı gollerle durumu 3-0 yaptı. Müsabakanın 69. dakikasında Mardin 1969 Spor’lu Ferhat Ceyhun Şen, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda üstünlüğünü sürdüren ev sahibi İskenderun Spor, 90×8. dakikada Baran Acar’ın golü ile Mardin 1969 Spor’u 4-0 mağlup ederek haftayı üç puan ile kapattı.

MAKZUME’DEN SONRA HAKAN BOLAT’IN ESERİ

2021-2022 Sezonu (U-19) Gelişim ligine katılan ve ilk karşılaşmada Mardin 1969 Spor’u 4-0 yenen İskenderun Spor’un gençlerinin elde ettiği başarı Turuncu Mavili camiada sevinçle karşılandı. Makzume’den sonra geleceğe yatırım yapan İskenderun Spor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Turuncu Mavili camianın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, elde ettikleri başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.