DEFNE HARBİYE SEÇİM BÜROSUNA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

DEFNE HARBİYE SEÇİM BÜROSUNA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

DEFNE HARBİYE SEÇİM BÜROSUNA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaret ve inceleme yapmak üzere Hatay’a gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Harbiye Defne seçim bürosu açılışını da gerçekleştirdi.

Gerçekleşen açılışa geniş bir katılım olurken, Bakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi ve Hüseyin Yayman, İl Başkan V. Mehmet Ali Yanmaz, AK Parti Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan, Defne Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu, İl Kadın ve Gençlik Kolları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katıldığı Defne seçim bürosu görkemli bir tören ile açılırken, yoğun bir katılım gerçekleşti.

Açılış töreninde konuşan Bakan Çavuşoğlu Hatay’ın belediyecilik anlamında çok geri de kaldığını ve hayal kırıklığı yaşadığını belirterek “şu andaki belediyecilik anlayışı ile Hatay birçok fırsattan yararlanamamış. Hatay’ın yollarını görünce çok üzüldüm. Bugün iyi yönetilemeyen ülkelerdeki şehirlerin yolları bile Hatay’ın yollarından daha iyi oldu. Hatay bunu hak etmiyor. O yüzden Hatay hak ettiği bu yenilikleri yakalamalıdır. Hatay, serhat şehridir. Medeniyetlerin burada başladığı ve yaşadığı bir şehirdir. Hatay’ın tek ihtiyacı vardır, o da belediyeciliktir. Hatay’ın tek eksiği vardır. O da Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki eksikliktir.

CHP gibi karanlık zihniyetlerin olduğu yerler gibi artık Hatay olmasın. Bunun içinde 31 Mart’ta bu değişimi yakalamalıyız. İnanıyorum ki, 31 Mart’ta Hatay halkı hemşerilerimiz öyle bir tokat atacak ki, haddini bildirecek. Sandığa gömecek ki o zaman belki insanlıktan nasibini alabilirler” dedi.Vatandaşlardan yoğun ilgi gelirken şu sözler söylendi, AK Partinin burada seçim bürosu açması ve Defne’de ilkleri gerçekleştirmesi taktire şayandır. AK Parti Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni ve Hatay’ın tüm ilçelerini kazanacaklarını ve AK Parti belediyeciliği ile Hatay’ın şaha kalkacağını söyledi. Yapacakları projeler ile Hatay’ı değiştireceklerini söyleyen Güler, vatandaşlarla beraber Hatay’ı yöneteceklerini dile getirdi. HABER: M. MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.