AMAÇ’A “EN BAŞARILI BAŞKAN” ÖDÜLÜ

AMAÇ’A “EN BAŞARILI BAŞKAN” ÖDÜLÜ

Dörtyol’a kısa sürede yeni bir yüz kazandıran Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı ödülünü aldı. Ödül, Türkiye genelinde 41 il ve 100 ilçede teşkilatı bulunan dernek tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Başkan Amaç, “Bu ödülü, öncelikle bize oylarıyla hizmet etme fırsatı veren Dörtyol ailemize; Hatay’daki diğer 14 ilçe belediye başkanımız adına, yaşadığımız asrın felaketi olan Hatay depremi ve COVID-19 nedeniyle hayatını kaybeden hemşehrilerimiz adına alıyorum” dedi.

Ayrıca, halkın desteğinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Amaç, “Dörtyol için yaptığımız çalışmalarda halkımızın desteği en büyük motivasyon kaynağımız. Birlikte daha güzel yarınlara” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.