ABOUBAKAR’IN SÜPER LİGDE SON GOLÜ HATAYSPOR’A!

ABOUBAKAR’IN SÜPER LİGDE SON GOLÜ HATAYSPOR’A!

Yıldız Oyuncu, Hatayspor Formasıyla İlk Golünü Sivas’ta Atmak İstiyor..

Atakaş Hatayspor’un Beşiktaş’tan kiraladığı Vincent Aboubakar, Süper Lig’de son golünü Hatayspor’a attığı belirlendi.

Kamerunlu golcü, Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon 5 Mayıs 2024 tarihinde ligin 37. Haftasında Tüpraş Stadyumunda oynanan karşılaşmanın son saniyelerine, 2-1 önde giren Hatayspor, 90+3’de kazanılan penaltıyı gole çeviren Aboubakar’ın topu filelerimize göndermesiyle maçı 2-2 berabere tamamlamıştık.

REKLAM ALANI

Bordo-Beyazlı ekibe ligin 5. haftasında transfer olan Vincent Aboubakar, Hatayspor formasıyla 3 maçta 211 dakika süre aldı ve 2 kez ilk 11’e girdi. 1 kez yedek kaldı. Vincent Aboubakar 2024-2025 sezonunda şu ana kadar 1 sarı kart gördü.

32 yaşındaki golcü oyuncu Kamerun Milli takımı kampından Perşembe günü dönmesi ve Sivas Spor maçı hazırlıklarına katılması bekleniyor.

ABOUBAKAR HATAYSPORLU TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ

Bordo-Beyazlı taraftarlar, Kamerun Milli takımının kaptanlığını da yapan Vincent Aboubakar’ın Hatayspor formasıyla ilk golünü Sivas Spor’a atacağına inanıyor.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği yıldız oyuncu için beklenen patlamayı yapmasını ve Hatayspor’a katkı vermesini bekliyor.

Aboubakar da 3 maçtaki performansını yeterli bulmayarak, Sivas Spor’da taraftarın beklentisine cevap vereceğinin sözünü verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.