KARATAŞ: HASSA’YI NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYORUZ

KARATAŞ: HASSA’YI NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYORUZ

Hassa’nın yeniden ayağa kalkması için gecesini gündüzüne katan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa’yı nakış nakış işlediklerini belirtti.

İlçeye bağlı tüm mahallelere hizmet ulaştırılmasını sağlayan Başkan Karataş, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Memleketimizi nakış nakış işliyoruz. Küçük basit hesaplar peşinde değiliz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu memlekete Ahdimiz var dedik. Durmadan yorulmadan yılmadan çalışmaya devam. Bize güç veren sizlerin basit bir elinize sağlık sözü yetiyor da artıyor da. Milletimize Hizmet yolunda çalışmaya devam. Hassa Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemize yeni yatırımlar, sahip olduğumuz vizyon ile insanımıza en iyi hizmeti getirme gayreti içerisinde olacağız. Aynı aşk ve şevkle çalıştırmalarımızı sürdüreceğiz.

ARDIÇLI KONTEYNER KENTE MESCİT İNŞA EDİYORUZ

Ardıçlı Mahallemizde bulunan Konteyner kente Mescit inşa ediyoruz. 6 Şubat Asrın felaketinde evlerini kaybetmiş vatandaşlarımız için barınma alanı yapılan yaklaşık 880 adet konteynerin bulunduğu Ardıçlı Konteyner kentte yaşamını sürdüren değerli vatandaşlarımız için Mescit inşa ediyoruz. Aktepe Mahallemizde kanalizasyon ve su  şebekesi çalışmalarını yerinde inceledik. İller Bankası üzerinden ihale yaptırılarak kronikleşmiş Aktepe Kanalizasyon ve içme suyu şebekesi ihalesi bitmiş çalışmalara başlanmıştı. Şuan 8 farklı noktada çalışmalar sürüyor. Bu süreç içerisinde Aktepe Mahallemizi doğalgaza da kavuşturmak istiyoruz. Girişimlerimiz var inşallah bu süreçte olumlu sonuç alırız. Kanalizasyon Tamam. İçme suyu Şebekesi Tamam. Doğalgaz için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.