ATB’DEN KIBRIS ÇIKARMASI

ATB’DEN KIBRIS ÇIKARMASI

ATB Başkanı Ali Mursaloğlu ve beraberindeki heyet, Hatay’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki yüzakı isimlerinden iş insanı Mehmet Bulanık’ı ziyaret etti. KKTC temaslarında Antakya Ticaret Borsası Odası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık, KKTC’yi lezzetlendiren Bilge Tatlı adlı işletmesinde ağırlayan Bulanık, Mursaloğlu ve beraberindeki heyetle KKTC ekonomisi ve Hataylı girişimcilerin KKTC ekonomisine katkıları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

MURSALOĞLU’NDAN BULANIK’A TEŞEKKÜR

KKTC ekonomisine önemli katkılar veren, istihdam sağlayarak bölgeyi kalkındıran Bulanık’a çalışmalarında başarılar dileyen Mursaloğlu, misafirperverliğinden dolayı iş insanı Mehmet Bulanık’a teşekkür etti. Mehmet Bulanık da hemşerilerini ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu belirterek, heyete teşekkür etti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.