AHDE VEFAYI ASLA UNUTMAYACAĞIZ

ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

AHDE VEFAYI ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Bir süredir sosyal medya üzerinden Hatay AK Parti teşkilatını parçalamaya yönelik karalama çalışmaları yürüten bazı kişilerin AK Parti’ye asla zarar veremeyeceğinin altını çizen Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen AK Parti’ye nifak tohumu ekmeye çalışanların amaçlarına ulaşamayacağını ifade etti. Göreve geldiği günden bu yana AK Parti’nin Antakya teşkilatını adeta bütünleştiren, partililerin gönlünde taht kuran Emrullah Gülen, yeni parti çalışmalarında Hatay AK Parti teşkilatının yıpratılmasının doğru olmadığını ve kasten karalama kampanyalarının yürütüldüğünü ifade etti.

ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabında tepki göstermeye devam ederken, paylaşımında “Partimizi daha da büyütecek, saflarımızı hem genişletecek, hem de daha da sıklaştıracağız. Bugüne kadar partimize hizmet etmiş hiçbir arkadaşımızı bu safın dışında bırakmayacak, ahde vefayı asla unutmayacağız. Aramıza fitne tohumu ekmeye çalışanlara Asla fırsat vermeyeceğiz.” Diyerek nifak sokmaya çalışanlara tepkisini gösterdi. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.