REFİK ERYILMAZ BELEDİYEDE TAVLA MI OYNUYOR?

REFİK ERYILMAZ BELEDİYEDE TAVLA MI OYNUYOR?

Samandağ Belediyesi’ne adeta atama ile gelen ve vatandaşın garanti oyları hesaplanarak formaliteden başkan olan Refik Eryılmaz, hizmette ilçeyi sınıfta bıraktı. İlçede dikili ağacı olmayan, hiçbir proje geliştirmeyen Eryılmaz, ağa babası Lütfü Savaş ile danışıklı dövüş oyunu oynayarak günlerini geçirmeye, cebini doldurmaya devam ediyor. Aldığı ballı başkanlık maaşının yanı sıra bir dönem milletvekilliği yapması sebebiyle milletvekili emekliliği maaşı da alan Eryılmaz, Samandağ’da her kesimin tepkisini topluyor. Dinlerin, dillerin, mezheplerin, farklı kültürlerin barış içinde yüzyıllardır yaşadığı Samandağ ilçesinde bir önceki Mithat Nehir dönemini mumla aratan Eryılmaz, hizmetlerin yetersizliği dolayısıyla vatandaş içine çıkamaz durumda. İlçede her yağmurda felç olan trafik, su basmaları ve sorunlu yollara kaynak bulamayan, belediye ve evi arasında mekik dokuyan Eryılmaz, vatandaşın sabrını taşırıyor.

GENEL BAŞKANI İŞTEN ÇIKARMA YOK DEMİŞTİ, AMA DİNLEMEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler öncesinde; “Bizim dönemimizde, belediyelerde işten çıkarma olmayacak, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Ancak, sözde Cumhuriyetçi ve halkçı belediye başkanı Refik Eryılmaz’ın başkanlığa gelir gelmez ilk icraatı, kendisine muhalif olanları işten çıkarmak oldu.

İKİ MAAŞLI BAŞKAN, VATANDAŞIN BİR MAAŞINA GÖZ DİKTİ

Vatandaşın kursağından geçen bir maaşa göz diken, ancak kendisinin iki ayrı maaşı olduğu bilinen Eryılmaz’ın icraatları tepki topladı. Türkiye kamuoyuna yansıyan olaylar sonrasında hala suskunluğunu koruyan Eryılmaz’ın, tüm bu konulara nasıl açıklama yapacağı merakla bekleniyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.