AK PARTİ’NİN 20. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ

AK PARTİ’NİN 20. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ

AK Parti, 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini bu yıl afetler nedeniyle erteledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız” dedi. Türkiye, günlerdir yangın ve sellerle boğuşuyor. Önce Ege ve Akdeniz bölgesinden gelen yangın haberleri nedeniyle büyük üzüntü yaşanırken, ardından da Karadeniz bölgesinde etkili olan şiddetli yağışlar, vatandaşların içini yaktı. Kastamonu ve Sinop‘taki sel felaketlerinde 17 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi de büyük üzüntü yarattı. Türkiye, afetlerle boğuşmaya devam ederken AK Parti, 20. yıl kutlamalarını erteleme kararı aldı.

“EN KISA SÜREDE AŞACAĞIZ”

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız Akparti’mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.