ÖZEL VE TOSYALI İSKENDERUN’UN YARALARINI SARIYOR

ÖZEL VE TOSYALI İSKENDERUN’UN YARALARINI SARIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, beraberinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri basın mensuplarına yerinde anlattı.

Depremin izlerini silme önceliğindeki çalışmaları farklı noktalarda olmasına rağmen basın mensuplarıyla gezen ve gelinen son noktayı anlatan Milletvekili Özel, “Her adımımız daha güzel ve yaşanabilir bir İskenderun ve Hatay için’ dedi. Hizmet gezisi, depremde büyük hasar gören ve Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen İller Bankası tarafından bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan İskenderun Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ile başladı. Daha sonra, İskenderun’da yaşanan şiddetli yağış ve lodosa bağlı deniz suyunun yükselmesiyle meydana gelen su baskını sonrası sahilde yapımı devam eden tahkimat çalışmaları ile yine depremde büyük hasar gören ve Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Genel Müdürlüğü tarafından tahkimat çalışmaları devam eden İskenderun Balıkçı Barınağı’nın ardından Cebike Mahallesi’nde yapımı süren TOKİ Deprem Konutları şantiyelerini gezen Milletvekili Özel, basın mensuplarına örnek daireyi gezdirdi.

PROJELERİ KAMUOYUNA TANITTILAR

Kısmi olarak hizmet vermeye başlayan İskenderun Acil Durum Hastanesi ile çalışmaları başlayan Düğünyurdu Otoban Kavşak Bağlantı Yolu ve İskenderun Devlet Hastanesi Bağlantı Yolu Projesini basın mensuplarına gezdiren Milletvekili Özel, yüklenici firma ile birlikte yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İller Bankası tarafından bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam eden Denizciler Mahallesi Branşman Noktasında yürütülen çalışmalar, DSİ Ekipleri tarafından tüm bakım ve onarımları yapılarak HATSU’ya teslim edilen Sarıseki su arıtma tesisi, İskenderun-Toprakkale Arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Sanat Yapıları (Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşaklar) işinin 1. etabı olan İSKENDERUN-PAYAS arası bölümünde devam eden asfalt çalışmalarını da basın mensuplarıyla birlikte inceleyen Milletvekili Özel, “Yarınlarımızı birlik ve beraberlik içinde inşa ediyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.