TEKSÖZ, POLİS HAFTASINI KUTLADI

TEKSÖZ, POLİS HAFTASINI KUTLADI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ve yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatının 177.kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ziyaret etti. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette HESOB yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ve Hatay Şekerciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı Ganim Kıt da hazır bulundu. Arıbaş’ı makamında ziyaret eden heyet, Arıbaş nezdinde tüm polislerin Polis Haftası’nı kutladı. Bir süre gündeme yönelik sohbetin gerçekleştiği ziyaret, çiçek takdimi ile sona erdi. HESOB heyeti, ayrıca İl emniyet müdürlüğünde görevli polislere de çiçek takdim ederek Polis Haftası’nı kutladı ve iyi çalışmalar diledi.

TEKSÖZ: TÜM EMNİYET MENSUPLARIMIZI SELAMLIYORUM

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına da, Allah’tan rahmet, onların yakınlarına da, halen görev başında bulunan polislerimize de Polis haftası ve Polis günü vesilesiyle minnet ve saygılarımı sunuyorum” dedi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.