HATAYLI AYAKKABICILARDAN AYMOD FUARINA ÇIKARMA

HATAYLI AYAKKABICILARDAN AYMOD FUARINA ÇIKARMA

Hatay’da depremin yaralarını saran ayakkabı sektörü 24 firma ile İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’na adeta çıkarma yaptı. 

Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın’ın öncülüğünde Hatay’da ayakkabıcılık mesleğinin önde gelen 24 firması kendilerine sağlanan büyük destekler ile fuardaki yerlerini alarak ürünlerini görücüye çıkardı. Dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği fuarda ulusal ve uluslararası anlaşma yapan firmalar ürünlerini Türkiye ve dünyanın dört bir yanına pazarlama imkanı buluyor. Hatay’ın Türkiye’de marka olan ayakkabılarının ününü duyan çok sayıda ziyaretçi fuara akın ederek Hataylı işletmelerin açtığı stantlardaki ürünleri yakından inceledi. 

BAŞKAN AYDIN PLAKETLE ONURLANDIRILDI

Hatay’da deprem felaketi nedeniyle yerle bir olan ayakkabıcılık sektörünün ayağa kalkmasında öncülük yapan, büyük çabalar göstererek sektörün toparlanmasını sağlayan Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın’a plaket takdim edildi. 

BAŞKAN AYDIN’DAN DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın, Hataylı firmaların AYMOD fuarında yer alması için hiçbir destekten kaçınmayan tüm sektör temsilcilerine teşekkür etti. Hatay ayakkabıcılığının dünya vitrinine çıktığı fuara katılarak kendi ürünlerini de gururla sergileyen Başkan Aydın yaptığı açıklamada; “İstanbul Uluslararası Ayakkabı moda fuarında 24 firma ile fuara katılım sağladık. Sektörümüze ilk günden bugüne kadar desteğini esirgemeyen Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkan ve yönetimi tarafından kentimizde gösterdiğimiz çabaların takdiri amacıyla plaket takdim edildi. Hatay’da 6 Şubat deprem sonrası tamamen enkaz olan esnafımız için gösterdiğimiz gayret, sektör için attığımız önemli adımlar ve hemen kısa bir sürede toparlanıp üretime geçen esnafımız için başarılı oda başkanı ve yönetim kurulu olarak Federasyon başkanımız Ahmet Aydan, TASD Başkanı Berk İçten ve yönetimi, TASEV Başkanı Yılmaz Polat ve yönetimi tarafından plaketle onurlandırılmamız akabinde bizler de Hatay Ayakkabı imalatçıları Esnaf ve sanatkarlar odası logosunun olduğu Hatay yazılı çerçeveli tabloyu esnafımız adına kendilerine takdim ettik. Bizleri fuarda en iyi şekilde ağırlayan yönetimimize teşekkür ediyor, bu vesileyle deprem felaketinde aramızdan ayrılan ayakkabıcılık mesleğine yıllarını veren ustalarımıza ve tüm çalışanlarına Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.