AK PARTİ DEFNE TEŞKİLATI SAHADA

AK Parti Defne Belediye Başkan adayı Ferit Oflazoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sümerler semt pazarı esnafını ziyaret etti.

AK PARTİ  DEFNE TEŞKİLATI SAHADA

AK Parti Defne Belediye Başkan adayı Ferit Oflazoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sümerler semt pazarı esnafını ziyaret etti.

Oflazoğlu’na AK Parti Defne İlçe Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Hikmet Otuzbir, AK Parti Defne İlçe Teşkilat Başkanı Ayhan Yamaner, Kadın Kolları Başkanı Leman Türk ve yöneticiler eşlik etti. 31 Mart yerel seçimleri münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler’e ve AK Parti Defne Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu’na oy istediler.Pazarcı esnafının ve vatandaşların sıkıntılarını,taleplerini dinleyen Oflazoğlu ve Defne Teşkilatına büyük bir sevgi seli vardı. Vatandaşların takdirini toplayan AK Parti Defne Belediye Başkan adayı Oflazoğlu’na ve AK Parti Defne Teşkilatına pazarcı esnafı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anısına fotoğraf çekildi. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.