ATATÜRK STADI OLSUN

ATATÜRK STADI OLSUN

İYİ Parti İl Başkanı A. Şefik Çirkin, Hatayspor’un sorunlara alet edilemeyecek bir kurum olduğunu belirtti. Yeni Stadın isminin Atatürk stadı olması gerektiğini söyleyen Şefik Çirkin: “Stadımızın isminin de Atatürk olmasını da Ulu Öndere Hatay halkı olarak minnetimizin vazgeçilmez ifadesi olarak görmekteyiz.”dedi.

BELEDİYELER ELEŞTİRİLERDEN MUAF DEĞİLDİR

STK temsilcileri temsil ettikleri kurumların sorunları ile ilgili elbette ki siyasi partilere çağrıda bulunabilirler, eleştirebilirler, çözüm önerilerini sunabilirler. Hatta toplumun ortak sorunları ile de tavır koyup yine öneride bulunabilirler. Belediyeler de bu eleştirilerden muaf değildir

Gerek BŞB’lığı ve gerekse ilçe belediyeleri de böyle bir eleştiri geldiğinde kendini savunacak, ihmalleri söz konusu ise gereğini yapacaktır, yapmalıdır. Ancak BŞB ile sorunların alet edilemeyeceği bir kurum varsa o da ilimizin incisi Atakaş Hatayspor’dur.

GURURUMUZ OLMUŞTUR

Hatayspor sıkıntılı pandemi günlerinde adeta tek tesellimiz olmuş, birçok hafta yüzümüzü güldürmüştür. Gururumuz olmuştur. Bunda sporcusundan malzemecisine, yöneticisinden BŞB Lütfü Savaş’a kadar herkesin emeği söz konusudur.

ŞEHRE BİR FAYDA OLSUN

Dikkat edilirse taraftarlar da alınan kötü sonuçlarda dahi takımı incitmemeye özen göstermiştir, bu çok önemlidir .Eleştilebilir de elbette, ancak malzeme yapılmamalıdır. Spor adamları zaten zaman zaman en tabi hakları olarak bunu yapmaktadırlar. Esasen STK’lar ile belediyeler daimi işbirliğiyle hareket etmelidir ki şehre bir fayda olsun. Eğer bu alanda bir eleştiri olurda haklı görürsek o zaman da STK’lardan yana oluruz, gerekirse aracı da oluruz Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sanırım muradımızın ne olduğunu ifade ettik. Şimdilik bu kadarını yeterli görüyoruz Herkese en derin saygı ve sevgilerimizle. Stadımızın isminin de Atatürk olmasını da Ulu Öndere Hatay halkı olarak minnetimizin vazgeçilmez ifadesi olarak görmekteyiz.”dedi. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.