AK PARTİ HATAY İL BAŞKANI İBRAHİM GÜLER,’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Güler: “ Bizler, hayatın merkezine insanı alan, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz.

AK PARTİ HATAY İL BAŞKANI  İBRAHİM GÜLER,’DEN  ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim GÜLER, mesajında şunları söyledi; “ Bizler, hayatın merkezine insanı alan, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz. Bu itibarla tüm hayatımız boyunca etkisini yakından hissettiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde önemli pay sahibi öğretmenlerimizin gayretleri her türlü övgüye layıktır.Milletimiz, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir. Bu sebeple yarınlarımızın şekillenmesi ve Türkiye’nin hak ettiği yerde olabilmesi için öğretmenlerimizi her konuda desteklemek şuurunda olmalıyız. Vefat etmiş tüm öğretmenlerimizi de saygı ve rahmetle anıyor, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü tekrar kutluyor, başarılar diliyorum’’dedi.
HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.