AK Parti’de Temayül Yoklaması

AK Parti grup Başkan vekili Cahit ÖZKAN Partisinin Hatay İl Teşkilatı tarafından Antakya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında Ak Parti’nin 14 seçimden zaferle çıktığını ifade etti.

AK Parti’de Temayül Yoklaması

AK Parti grup Başkan vekili Cahit ÖZKAN Partisinin Hatay İl Teşkilatı tarafından Antakya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında Ak Parti’nin 14 seçimden zaferle çıktığını ifade etti. Yapılan temayül yoklamasında Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarının yanı sıra Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve mahalle başkanları oy kullandı. Ak Parti gurup başkan vekili Cahit ÖZKAN yapılan temayül yoklamaları, anketler ve vatandaşların beklentilerinin aday seçimlerinde etkili
olduğunu ifade etti. Aday adaylığı müracaatının ardından Hatay İl Başkanlığınca yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla temayül yoklaması yapıldı.
Temayül yoklamasına Genel Merkez’den
Ak Parti ve Denizli Milletvekili Cahit ÖZKAN, İstanbul Milletvekili Eyüp ÖZSOY, Gaziantep Milletvekili Derya BAKBAK ve Kadın Kolları MKYK Üyesi Dilek KAYA’nın katılım gösterdiği görüldü. Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim GÜLER, temayül yoklamasına büyük bir katılımın olduğunu göstererek sözlerine şunları kaydetti; Temayül yoklamasında kayıt yaptırıp kimliklerini alan teşkilat üyeleri, dijital sistemde oy kullanılan kabinlerde 3 aday için tercihlerini belirtti. Belirlenen aday adaylarına başarılar dilerim. Türkiye’de 18 yıldır iktidarda olan Ak Parti Hatay’da 15 ilçe ve Büyükşehir için toplam 134 aday adayımız bulunmaktadır. Temayül yoklamamız başarıyla gerçekleşti. Ak Parti milletin partisi olarak başvuruların yoğun olması Ak Parti’nin başarılı olduğunu göstermektedir.Ak Parti’nin seçimlere hazır olduğunu söyleyen Başkan GÜLER, milletin teveccühü ile Hatay’ın makus talihini değiştirip Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak başarımızı zaferle taçlandıracaz.” dedi.
HABER
M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.