“MASKELİ YAŞAM” KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI

“MASKELİ YAŞAM” KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI

İskenderun Belediyesi Pandemi Döneminde farkındalık amaçlı “Maskeli Yaşam”konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

Düzenlenen yarışma hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,’’İçerisinde bulunduğumuz dünyayı ve ülkemizde de etkisini gösteren Covid-19 salgın sürecinin; hayata etkilerinin ve bu süreçteki maskeli hayatın fotoğraflandırılmasıdır. Kendimizi ve çevremizi virüsten korumak için taktığımız maskelerin fotoğraf sanatıyla salgın sürecinin daha iyi anlatabilmesi ve insanlarda farkındalık oluşturmak amaçlanılmaktadır” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya başvuruların başladığını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı,”Yarışma eserleri en geç 26 Şubat 2021 saat 14:00’a kadar basvuru@iskenderun.bel.tr adresine gönderilmeli veya usb flash bellek ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim edilmelidir. Yarışma sonucunda birinciye başlangıç düzeyi profesyonel fotoğraf makinesi, ikinciye ve üçüncüye tablet hediye edilecektir.Tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.Yarışma Takvimi ise şu şekilde açıklandı:

Yarışmaya Son Katılım Tarihi : 26.02.2021 Saat:14:00

Seçici Kurul Toplanma Tarihi : 01.03.2021

Sonuç Bildirim Tarihi : 05.03.2021

Sergi ve Ödül Töreni Tarihi : 05.03.2021

Seçici Kurul :İSKFAD Yönetim Kurulundan Bir Üye, İSTE- Basın ve Yayıncılık Bölümü hocalarından 1 hoca olacaktır.

Yarışma ile ilgili teknik şartnamenin ise İskenderun Belediyesi resmi web sitesinden yayınlandığı açıklandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.