DEPREMZEDELERİN KREDİ ÖDEMELERİ BİR YIL DAHA ERTELENSİN

 DEPREMZEDELERİN KREDİ ÖDEMELERİ BİR YIL DAHA ERTELENSİN

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, deprem bölgesinde kredi ödemelerinin 1 yıl daha ertelenmesini istedi

Çalışkan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, 6 Şubat tarihli depremlerin üzerinden 1 yıla yakın zaman geçmesine rağmen Hatay’ın sorunlarının sürdüğünü savundu.

Deprem bölgesinde çalışma yapan, destek olan herkese teşekkür eden Çalışkan, “Ne var ki burada hizmetlerin gayet yavaş, ağır aksak yürüdüğünü ifade etmek durumundayız. Bugün Hatay’da bir yetki karmaşası var. Bir tarafta AFAD, bir taraftan Büyükşehir Belediyesi birbirini suçluyor ve hizmetler atıl vaziyette.” diye konuştu.

“KREDİ BORÇLARI BİR YIL DAHA ERTELENSİN”

Çalışkan, ilde elektrik kesintilerinin bazen 12 saati aştığını, su kesintilerinin de olduğunu ifade etti.

Deprem nedeniyle kredi borçlarının 1 yıl ertelendiğini ancak hayatın normale dönmediğini dile getiren Çalışkan, “Kredilerin şu anda Hatay’daki esnaf, depremzedeler tarafından ödenmesi mümkün değil. Talebimiz, bir yıl ertelenen kredi ödemelerinin bir yıl daha ertelenmesi.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.