‘Ali Kahiloğlu Çeyiz’ Yeni Yerinde Hizmete Girdi

7 yıldır Samandağ’da hizmet veren ve işletmeciliğini Orhan Kahiloğulları’nın yaptığı Ali Kahiloğlu Çeyiz yeni yerinde hizmete girdi. Yıllardır Dr. Alaattin Cilli Caddesinde Has turizm karşısında hizmet veren Ali Kahiloğlu Çeyiz, Samandağ Sivas Şehitleri Caddesi Sıdıka Bedia Kara İlköğretim Okulu karşısında bulunan adrese taşındı.

‘Ali Kahiloğlu Çeyiz’ Yeni Yerinde Hizmete Girdi

27 yıldır Samandağ’da hizmet veren ve işletmeciliğini Orhan Kahiloğulları’nın yaptığı  Ali Kahiloğlu Çeyiz yeni yerinde hizmete girdi.  Yıllardır Dr. Alaattin Cilli Caddesinde  Has turizm karşısında hizmet veren  Ali Kahiloğlu Çeyiz, Samandağ Sivas Şehitleri Caddesi  Sıdıka Bedia Kara İlköğretim Okulu karşısında bulunan adrese taşındı. Gerçekleşen açılış törenine AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Selahattin Yeter, muhtarlar, oda başkanları, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran; “ Sayın milletvekilim, sayın kaymakamım, değerli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle böyle bir dönemde böyle bir yatırım yaptıkları için işletme sahiplerini kutluyorum. Bu işletmenin Samandağ’ımıza güzel katkı sunacağına inanıyorum. Ali Kahiloğlu Çeyiz  adlı işletmenin Samandağ’ımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi. Samandağ Kaymakamı Murat Kütük; “Sayın Milletvekilim, sayın Belediye Başkan Yardımcım, saygıdeğer konuklar, bu güzel yatırımın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Samandağ insanı yatırımcıdır, her daim yatırımda bulunur. Biz de Samandağ’ın geleceği açısından umutluyuz. Bu işletmenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuşmasında; “ Çok değerli kaymakamım, çok değerli Belediye Başkan Yardımcım, çok değerli Samandağ’ımızın muhtarları, ilçe başkanlarımız, çok değerli hanımefendiler, beyefendiler, çok değerli Samandağlı hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Öncelikle bu güzel yatırıma imza atan Ali Beyi tebrik ediyorum. Bu yatırımı Samandağ’ımıza kazandırdığı için teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmasında Samandağ’a kazandırılan projelere de değinen Yayman, Samandağ Devlet Hastanesi ‘nin Türkiye’nin en güzel mimari proje hastanelerinden biri olacağını, inşaatta 2 kat çıkıldığını ve çalışmaların sürdürüldüğünü ayrıca kamulaştırma bedeli 100 trilyon olan  Samandağ – Çevlik Çevreyolu’nda çalışmaların sürdüğünü belirtti.Konuşmasının devamında Karaçay Barajı Projesine ve bu projenin önemine değinen Yayman, ayrıca Samandağ’ın Çılgın Projesi olarak adlandırdığı Samandağ – Arsuz yolunun da Ekim ayında tamamlanacağının müjdesini verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.