MULLAOĞLU HALK İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

MULLAOĞLU HALK İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

CHP Hatay Milletvekili Adayı Av.Servet Mullaoğlu, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Mullaoğlu, halkın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak için bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Mullaoğlu; Samandağ Eğitim Vefa Anlayış Derneğini, Eğitim-Sen Samandağ şubesinde eğitimcileri ve öğrencileri, Samandağ Esnaf ve Sanatkar Odası, Esnaf Kefalet Odası, Barolar Birliği, Bakkallar ve Terziler Odası’nı ziyaret etti.

Bu halk buluşmaları sırasında Servet Mullaoğlu, Hatay’ın sorunlarını doğrudan halkın ağzından dinleyerek, onların talep ve önerilerini not alıyor. Mullaoğlu, bu sorunları en iyi şekilde çözmek için çalışacağının sözünü veriyor.

Mullaoğlu yaptığı açıklamalarda: İktidarımızda eğitim sistemindeki adaletsizliklere son verecek, öğretmen ve öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız. Dedi.

Servet Mullaoğlu , seçim çalışmaları sırasında halkın nabzını tutarak, onların talep ve önerilerini dikkate alarak çalışmalarına devam ediyor. Hatay’ın sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını söyleyen Mullaoğlu, halkın da kendisine destek vermesini istiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.