ALPARSLAN TÜRKEŞ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN MÜCADELE EDEN BİR LİDERDİ

ALPARSLAN TÜRKEŞ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN MÜCADELE EDEN BİR LİDERDİ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
Kaşıkçı, yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi:
“Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş; Türk siyasetine büyük katkıları olan, milliyetçilik ideallerini savunan ve Türk milletinin birlik ve beraberliği için mücadele eden bir lider olarak hatırlanacak.
Başbuğ Alparslan Türkeş, cesareti, kararlılığı ve vizyonuyla Türkiye’nin geleceğine yön veren önemli bir isimdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu olarak, ülkemizin milli değerlerine sahip çıkma mücadelesinde öncü rol oynamıştır.
Merhum Başbuğumuzun vatanseverlik anlayışı, millet sevgisi ve adalet duygusu her zaman takdir görmüştür. Ülkenin içinde bulunduğu zorlu dönemlerde bile duruşunu koruyarak, halkın sesi olmuş ve onların haklarını savunmuştur.
Alparslan Türkeş’in fikirleri ve düşünceleri bugün hala etkisini sürdürmektedir. Onun mirası, milliyetçilik duygusunu canlı tutmak, ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak için çalışmaktır.
Bugün onu anarken, Türkiye’nin güçlü bir devlet olması için verdiği mücadeleyi hatırlamalıyız. Kendisi demokrasiye olan inancını hiçbir zaman kaybetmemiş ve insan haklarına saygılı bir lider olarak anılmıştır.
Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümünde, onun ideallerini yaşatmak ve Türk milletinin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak için daha da gayret göstermeliyiz. Onun yolunda ilerleyerek, ülkemizi daha güçlü ve refah içinde bir geleceğe taşımalıyız.
Merhum Alparslan Türkeş’i minnetle anıyor; Türk Dünyasına, camiamıza, onu tanıma fırsatı yakalayan kuşaklara bir kez daha başsağlığı diliyoruz. İnancımız odur ki, onun izinden gidenler Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak ve milli değerlerimize sahip çıkacaktır. Ruhu şad olsun.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.