ALTINÖZÜ KİTAPSEVERLERİN AKININA UĞRADI

ALTINÖZÜ KİTAPSEVERLERİN AKININA UĞRADI

2. Altınözü Kitap Fuarı başarıyla tamamlanırken, Altınözü kitapseverlerin akınına uğradı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın öncülüğünde düzenlenen fuar boyunca birbirinden ünlü sanatçılar ilçeye gelerek kitapseverlerle buluştu.

ALTINÖZÜLÜ ÖĞRENCİLER FUARA YOĞUN BİR İLGİ GÖSTERDİ

REKLAM ALANI

Altınözü 2. Kitap Fuarı başta öğrenciler olmak üzere 7’den 70’e tüm vatandaşların ilgi odağı oldu. Kitapseverleri bir araya getiren fuar, özellikle öğrenciler için unutulmaz bir deneyim sundu. Öğretmenleriyle beraber kitap fuarına gelen Altınkaya İlk/Orta ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri en iyi arkadaşları kitaplar ile bir araya geldi. Fuarda yer alan tün stantları dolaşan öğrenciler tüm kitapları yakından incelerken yaklaşan yaz tatilinde okumak üzere kitaplar satın aldı. Öğrencilerinin kitaplara gösterdikleri ilginin kendilerini çok fazla mutlu ettiğini belirten öğretmenler başarılı bir etkinliğe imza atmanın verdiği heyecan ile Altınözü 2. Kitap Fuarı’nın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve stant görevlilerine teşekkür ettiler.

ÖĞRENCİLERİMİZİN KİTAPLARLA BULUŞMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Kitap fuarına öğrencilerini getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altınkaya İlk/Orta ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Onur Büyükaşık,  “Öğrencilerimizin eğitimleri konusunda gösterdiğimiz önem kadar faydalı etkinliklere de katılımlarını sağlıyoruz. İlk/Orta ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizi Altınözü 2. Kitap Fuarına getirdik. Kitaplar, çocuklarımızın en iyi dostudur. Onların hayal gücünü ve bilgi dağarcığını genişletir. Bu bağlamda etkinliğimiz yaklaşan yaz tatili öncesi iyi bir hamle oldu okulumuz için. Öğrencilerimizin kitaplarla buluşması bizim için çok önemli. Bu tür kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca böylesine başarılı bir organizasyonu düzenleyen Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

ALTINÖZÜ’NDE KİTAP SEVGİSİ ENGEL TANIMADI

Altınözü 2. Kitap Fuarı’na öğretmenleri nezaretinde gelen öğrenciler renkli görüntüler oluştururken Kansu İlkokulu öğrencileri arasında yer alan engelli öğrencinin öğretmeni Seher Zan ile birlikte tüm stantları dolaşırken adeta gözlerinden okunan mutluluk gören herkese “Kitap sevgisi engel tanımıyor” dedirtti. Öğrencilerini bir an olsun yalnız bırakmayan ve engelli öğrencisi ile fuar gezisi süresince yakından ilgilenen Seher Öğretmen tüm ziyaretçilerin takdirini kazandı. Öğrencileri ile kitap fuarında oldukça keyifli zamanlar geçirdiklerini belirten Kansu İlkokulu Öğretmeni Seher Zan, “Kitap okumayı çok seven bir sınıfa sahip olmanın verdiği haklı gururu yaşıyorum. Her çocuğumuzun bilgiye ulaşma hakkı vardır. Engelli öğrencimin bu tür etkinliklere katılımı benim için çok değerli. Engelli öğrencilerimizin kültürel etkinliklere katılımını artırmak için çalışıyoruz. Onların mutluluğu bizler için çok önemli. Her öğrencimin benim için çok önemli olduğunun altını çizerek böylesine başarılı bir organizasyona imza atan herkese öğrencilerim ve kitapseverler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Altınözü 2. Kitap Fuarı anılar ile sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.