ALTINÖZÜ YENİDEN AYAĞA KALKIYOR

ALTINÖZÜ YENİDEN AYAĞA KALKIYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Altınözü’nün hasar alan yerlerini yeniden ayağa kaldırmak için canla başla çalışıyor.

Depremin ardından diğer ilçelere göre daha az hasar almasından dolayı binlerce vatandaşın sığındığı ilçede artan ihtiyaçların karşılanması için tüm personelleri ilçe geneline seferber eden Başkan Sarı, ilçenin imarı için de TOKİ eliyle yürütülen çalışmaları takip ediyor. İlçede yapımına başlanan 364 konutluk 2. Etap TOKİ projesini ve konutların yanı sıra yapılan dükkanların durumunu yakından takip eden Başkan Sarı, Altınözü’nün yaralarını kısa sürede saracağını belirtti.

BAŞKAN SARI GÖNÜL SOFRALARINA KONUK OLUYOR

REKLAM ALANI

İlçede çok sayıda noktada iftar çadırları kuran Başkan Rıfat Sarı, çadırların yanı sıra vatandaşların gönül sofralarına da katılarak Ramazan bereketini paylaşıyor. Başkan Sarı, İlçe Kaymakamı Mehmet Sert ile birlikte şehit ailelerine iftarda konuk oluyor, 15 Temmuz Milli İrade Parkı içinde kurulan sofralarda da yüzlerce vatandaşı ağırlıyor. Hristiyan vatandaşların yoğun olarak bulunduğu adeta Hatay’ın özeti niteliğindeki Altınözü’nde Hristiyan vatandaşların kutladığı Paskalya Bayramı coşkusuna da ortak olan Başkan Sarı, kiliseleri ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı.

ALTINÖZÜ BİNLERİ AĞIRLIYOR, BAŞKAN SARI ALTINÖZÜ İÇİN ÇALIŞIYOR

Depremin ardından nüfusu üçe katlanan ve her gün binlerce vatandaşı ağırlayan Altınözü’nde hizmetlerin aksamaması için gece gündüz çalışan Başkan Sarı, çalışmalarıyla tüm vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. Kuruluşunda büyük rol oynadığı Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin çadırkentlerde yaşayan çocuklara moral vermesi için gereken desteği veren Başkan Sarı, bu hareketiyle depremzede çocukların yüzlerini güldürdü.

ALTINÖZÜ’NDE PREFABRİK İŞYERİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Başkan Sarı Altınözü Belediyesi karşısı ve Altınkaya Kavşağında yapımı süren “Prefabrik İşyeri” alanını saha amirleri ile birlikte ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Sarı, işyerleri depremde zarar gören esnafların işlerini kısa sürede kurmaları için de öncülük ediyor. Yoğun göç akınına karşılık işletmelere de gereken desteği veren Başkan Sarı, her kesimden vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Başkan Sarı, Altınözü’nün yeniden ayağa kalkmasının yanı sıra imarının sağlanması için de var gücüyle çalışıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.