ALTINÖZÜ’NDE GÖREV YAPAN BÜŞRA ÖĞRETMENDEN VELİLERE ANLAMLI TEŞEKKÜR

ALTINÖZÜ’NDE GÖREV YAPAN BÜŞRA ÖĞRETMENDEN VELİLERE ANLAMLI TEŞEKKÜR

Altınözü ilçesine bağlı Kamberli Mahallesi’nde bulunan Şehit Rasim Kalay İlkokulu’nda görev yapan Okul Öncesi Öğretmeni Büşra Sağdıç’tan velilere anlamlı bir hediye geldi. İçinde bir kahve ve bir çikolata bulunan hediyeleri velilere dağıtan Sağdıç, hediyenin içinde anlamlı bir not yazdı. Büşra öğretmen, kaleme aldığı notta “Değerli velim, pandeminin gölgesinde geçen bu eğitim öğretim yılında evlerinizden bana bir öğretmen gibi destek oldunuz. Bunun için sizlere çok teşekkür ederim. Kırk yıl değil bir ömür hatırımız kalsın. Sevgiler” ifadelerine yer verdi.

SAĞDIÇ: GÖRDÜĞÜM DESTEK VE İLGİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ
Konuyla ilgili gazetemize de bir açıklama yapan Büşra öğretmen, “Öncelikle bu pandemi sürecini bir an önce atlatıp okullarımıza kavuşmamızı temenni ediyorum. Bu süreç hepimizi özellikle öğrenci ve öğretmenlerimizi de olumsuz etkiledi. Ama biz bu süreci elimizden geldiğince en iyi şekilde sürdürmeye çalıştık.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE MİNNETTARIM
Biz bir köy okuluyuz. Kısıtlı imkanlarla velilerimizin ve minik öğrencilerimizin desteğiyle bu süreci başarılı bir şekilde atlatmaya çalıştık. Bu gördüğüm destek ve ilgi beni çok mutlu etti. Dönem sonunda onlara bu şekilde teşekkür etmek istedim. Sağlıkla ve yüz yüze eğitime kavuşacağımız günleri dört gözle hepimiz bekliyoruz. Emeği geçen herkese minnettarım. Her şey gözleri ışıl ışıl parlayan geleceklerimizin küçük bir tebessümü için. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim” sözlerini kullandı.
İÇENİ 40 YIL DEĞİL 80 YILA MAHKUM EDER
Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, konuya dair yaptığı paylaşımda, “İzninizle şu güzelliğe ayrı bir teşekkür bırakayım. Bu kahve sadece 40 yıl değil, 80 yıla mahkum eder içeni. Teşekkürler Büşra Sağdıç” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.