ANTAKYALILARIN SON SÖZÜ “İZZETTİN YILMAZ”

ANTAKYALILARIN SON SÖZÜ “İZZETTİN YILMAZ”

Hatay’da gözler bugün açıklanması beklenen AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarına çevrilirken Antakyalılar İzzettin Yılmaz’dan başka alternatifin kentin intiharı niteliğini taşıyacağını belirttiler.
Antakya için son sözü Antakyalıların söyleyeceğini ve İzzettin Yılmaz haricinde hiçbir isme oy vermeyeceklerini belirten vatandaşlar, Antakya kararında vatandaşlara kulak verilmesini istiyor.
31 MART SEÇİMLERİNİN KİLİDİ İZZETTİN YILMAZ
İzzettin Yılmaz’ın seçimlerin kilidi niteliğinde olduğunu belirten vatandaşlar, “Antakya’mız bin yılın yıkımından en fazla etkilenen bölge. Bu kenti ayağa kaldırmak için deneyimli bir ismin göreve gelmesi şart. Bu deneyim 5 yıl önce de adeta enkaz devralan İzzettin Yılmaz’dan başkası olmamalıdır. 5 yıldan bu yana kente kazandırdığı hizmetler ile rüştünü ispatlayan İzzettin Başkanımız kentimizi ayağa kaldıracak hizmetlere imza atacaktır. Asfalttan park bahçeye, kalıcı tesislerden konut çevrelerinin düzenine, depremzede yüzbinlerce vatandaşa ulaşan yardımlardan kentin alt ve üstyapısının tamirine dek bu yoğun süreci deneyimi ve Ankara’daki geniş çevresi ile çözebilecek tek isim İzzettin Yılmaz’dır. Atadan bu yana Antakya’ya hizmet eden Yılmaz ailesine verilecek bu görev İzzettin Başkanımızı aynı zamanda onurlandırma anlamı da taşıyacaktır. Biz Antakyalılar olarak İzzettin Başkanımızı yeniden görevde görmek istiyor, başka bir isme oy vermeyeceğimizi ısrarla vurguluyoruz. Umarım yöneticiler halkın sesine kulak vererek İzzettin Yılmaz’a görevi teslim ederler” ifadelerini kullandılar.
HALK İZZETTİN YILMAZ’A GÜVENİYOR
Antakya halkı geçtiğimiz 5 yılda kente kazandırdığı kalıcı eserler ile adından bölge genelinde söz ettiren İzzettin Yılmaz’a tam olarak güvendiklerini belirttiler. Antakya’yı ayağa kaldıracak tek isim olduğunu belirttikleri İzzettin Yılmaz’a koşulsuz güvenlerini aktaran vatandaşlar, bugün AK Parti Genel Merkezi’nin kararının İzzettin Yılmaz’dan yana olmasını bekliyor. Haber: Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.