AMAÇ;ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ EĞİTİM İMKANLARINI SUNMAK

AMAÇ;ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ EĞİTİM İMKANLARINI SUNMAK

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda Milli Eğitim Müdürü  Kemal Gülistan başkanlığında yapılan toplantıya Şube Müdürleri Casim Çimen, Mahmut Doğan, Mehmet Sarıyıldız ve Okul / Kurum Müdürleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasında Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ” Covid 19 salgını nedeni ile bu yıl sıkıntılı bir dönem geçirdik. Bu dönem içerisinde gerek yüz yüze gerekse çevirim içi uzaktan eğitim ile öğrencilerimize verimli olmak adına yapılan tüm çalışmalardan ve fedakarlıklardan dolayı başta sizlere, öğretmenlerimize, çalışan personellerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde salgınla mücadele edersek en kısa sürede salgından kurtulup, normal hayata döneriz diye düşünüyor ve temenni ediyorum. Defne eğitim camiası olarak bizler yaz döneminde de çalışmaya devam ederek okullarımızı Eylül ayına hazırlayıp, çocuklarımıza en iyi eğitim imkanlarını sunacağız .” dedi. Açılış konuşmasından sonra yönetmelik ve uygulamalardaki değişiklikler de göz önüne alınarak gündem maddeleri tek tek ele alınıp görüşüldü, istişarelerde bulunuldu.

Toplantı sonunda Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan toplantıya katılan okul / kurum müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.